Interim Index 2019.

Vooruitblik resultaten 16e Interim Index onderzoek.
Volledige rapport vanaf 3e week van september beschikbaar!

Interim Index 2019

Schaekel & Partners volgt de arbeidsmarkt op de voet. Dit doen wij onder meer via onze jaarlijkse Interim Index onderzoeken die inzicht geven in de trends en ontwikkelingen in de markt van tijdelijke managementposities. Wij delen deze kennis. De resultaten bieden interim managers handvatten om succesvoller opdrachten te verkrijgen. Voor organisaties die interim managers willen inzetten, geven de resultaten relevante inzichten in deze markt.

Percentage ‘interim managers in opdracht’ behaalt opnieuw recordhoogte in 2019.

Met 80% van de ondervraagde interim managers in opdracht dachten wij in 2018 een hoogtepunt te hebben bereikt. Maar volgens de laatste cijfers duurt deze stijgende trend nog even voort: in 2019 blijken maar liefst 82% van de ondervraagde interim managers in opdracht. Lees deze en alle andere ontwikkelingen binnen de interim-management markt, in de nieuwste editie van de Interim Index.

Dit jaar zien wij een flinke stijging in het aantal vrouwelijke respondenten.

Van 11% naar 14%. Zijn zij in 2019 aan een opmars begonnen? Deze, en meer opvallende ontwikkelingen in de ‘markt van tijdelijke managementposities, vindt u in de Interim Index 2019.

Wat vond BNR in 2018 van de resultaten?

Waar vinden interim managers het snelst een nieuwe opdracht?

50% van de interim managers actief in de zorgsector vindt binnen 4 weken na het afronden van een opdracht, een nieuwe opdracht.

Deelname aan het onderzoek.

Aan het onderzoek van 2019 hebben 553 respondenten deelgenomen. Dit zijn interim managers actief op management- en directieniveau.

Het Financieele Dagblad besteedde in 2018 aandacht aan de resultaten. Lees het artikel hier:

?

Binnenkort delen wij een nieuw inzicht uit het onderzoek.

?

Binnenkort delen wij een nieuw inzicht uit het onderzoek.

Schrijf u hier in.

Vul uw gegevens in en u ontvangt in de 3e week van september het Interim Index rapport van 2019.