Schaekel & de Werf.

Schaekel & de Werf: De oplossing van Schaekel & Partners voor in te vullen medior posities in ICT & Operations.

Schaekel & de Werf helpt bij de werving van kandidaten juist voor die posities in ICT & Operations, waar u zelf niet uitkomt. Denk daarbij aan posities als informatie-architect, projectleider, agile coach, solution architect. En aan kandidaten met zo’n 5 jaar ervaring.

Ons netwerk van ervaren interim-recruiters vormt de basis.  Nu zijn er veel interim-recruiters, maar heel weinig die kunnen jagen in het meest gewilde segment: de professional in ICT & Operations.

Aanvulling op eigen recruitment

Jagen, hunten, sourcen dat is wat onze interim-IT-recruiters doen. Noem het de actieve vorm van werving (cold / bellen). Zij zijn in te zetten als aanvulling op de wervingsactiviteiten die u of uw recruiters zelf ondernemen. Onze interim-IT-recruiters werken volgens de bewezen succesvolle wervingsmethodiek van Schaekel & Partners en zijn inzetbaar tijdens piekmomenten. Zij werven namens Schaekel & Partners (bureau-effect) en hebben toegang tot een selecte kerngroep van ons netwerk (‘good people know good people’). Ook buiten kantooruren zijn zij actief. Het resultaat: Binnen 4 weken een selectie van passende en geïnteresseerde kandidaten die u kunt meenemen in het selectieproces.

De interim-IT-recruiters

Ons selecte netwerk van ervaren interim-IT-recruiters bestaat uit mensen die wij een warm hart toedragen, en zij ons. Mensen die weten wat er speelt in de markt, vakmensen die op hun manier onderscheidend zijn, gedreven en ondernemend, die inspireren en bovenal prettig zijn om mee samen te werken. 

Meer weten over Schaekel & de Werf?

Bent u benieuwd of de dienstverlening van Schaekel & de Werf u kan helpen bij de werving van ICT-professionals? Neem dan contact op met Marleijn de Groot. Wij helpen graag. Juist wanneer u vragen hebt of nog niet zeker weet wat de beste manier is om een ICT-positie ingevuld te krijgen. Iedere werving vraagt immers om een mensgerichte, persoonlijke en zorgvuldige aanpak.