Vacature Schaekel & Partners
Wij zoeken een

Partner (v/m)

“Wij nemen onszelf niet heel serieus, wel het werk dat wij doen.”

Schaekel & Partners: wie wij zijn en wat wij doen

Schaekel & Partners is een bureau voor interim management en executive search met een lange en rijke historie. Opgericht in 1987 en gevestigd in Utrecht op een van de mooiste locaties van de stad. Wij richten ons op de zwaardere management- en directieposities in Operations & ICT. Samen met opdrachtgevers werken wij aan oplossingen voor complexe vraagstukken. Dit doen wij door de best passende mensen hiervoor te vinden en te begeleiden. Deze mensen kunnen tijdelijk of vast met de opdrachtgever verbonden zijn. De situatie bepaalt de vorm, het eindresultaat bepaalt uiteindelijk het succes.

Schaekel & Partners is een middelgroot bureau. Die omvang is bewust gekozen, vanuit de ervaring dat een relatief overzichtelijke omvang het best aansluit op ons strategisch profiel en de meeste garanties geeft op het bieden van een constant kwaliteitsniveau. Ons bureau onderzoekt de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt intensief, samen met Nyenrode en TNO. De Interim Index rapporten zijn al vele jaren een begrip en zijn sterk richtinggevend voor trends en ontwikkelingen binnen de interim management markt. Wij delen deze kennis met opdrachtgevers en kandidaten. Dit past bij hetgeen wij willen uitdragen, bij wie wij zijn: een zeer deskundige gesprekspartner die weet wat de arbeidsmarkt kan bieden voor de specifieke problematiek van de opdrachtgever en zijn organisatie.

Trots zijn wij op het feit dat wij al enige jaren behoren tot de top 10 van beste interim management bureaus. En op de recent gewonnen raamovereenkomst voor strategisch interim management binnen de rijksoverheid.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe partner

De groei van ons bureau brengt met zich mee dat wij op zoek zijn naar uitbreiding.

Als partner bij Schaekel & Partners word je in staat gesteld een eigen praktijk te ontwikkelen met alle aspecten die daaraan verbonden zijn, zoals:

  • Acquisitie van interim en search opdrachten. Dit gebeurt door intensief met (nieuwe) opdrachtgevers contact te onderhouden en te sparren over relevante issues in de bedrijfsvoering. Je wordt door hen als ‘trusted partner’ gezien.
  • Analyseren van de opdracht. De partner maakt een snelle, heldere analyse van de situatie bij de opdrachtgever en stelt vervolgens in overleg met de opdrachtgever een profielschets op van de aan te trekken (interim) manager.
  • Het vinden van de best passende kandidaat. Je kunt hierbij gebruikmaken van alle middelen en bronnen binnen en buiten Schaekel & Partners waaronder onze search methodiek.
  • Begeleiden van opdrachtgevers en kandidaten in interim en search procedures.
  • Bijdragen aan de groei van Schaekel & Partners. Hieronder vallen activiteiten zoals het uitbreiden van het netwerk van (potentiële) opdrachtgevers, het aantrekken van kandidaten, het schrijven van artikelen over de arbeidsmarkt, het meedenken over en vormgeven aan het portfolio van ons bureau.

Meer in detail

Wij zoeken een partner die iets jonger is dan wij (tussen de 35 en 45 jaar).
Voorwaarde is dat je beschikt over een groot, relevant netwerk in relatie tot de activiteiten van Schaekel & Partners. Commerciële gedrevenheid gecombineerd met inhoudelijke kennis van bedrijfsvoering en oprechte belangstelling voor mensen vormen uiteindelijk de basis voor het succes.

Succesvolle partners hebben de volgende competenties en persoonseigenschappen
Zelfstarter, procesmanager, scoringsdrive, intellectuele diepgang, relationeel sterk, flair. Innovatief, ondernemend, positief, nieuwsgierig, inspirerend, niet snel tevreden zijn, betrokken, zoekend naar de kern, met een vleug humor en relativerend vermogen.

Het partnermodel

Na een gedegen inwerkperiode is het mogelijk te participeren in Schaekel & Partners. Het partnermodel dat wij hebben ontwikkeld, vereist geen grootschalige, omvangrijke investeringen of leningen. Er kan juist snel waarde worden gecreëerd door en voor de toe te treden partner.

Kortom: zelfstandig ondernemerschap, een professioneel team en de mogelijkheid een eigen praktijk op te bouwen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Interesse?

Hebben wij je interesse gewekt en herken je je in bovenstaande schets? Meld je bij ons aan. In de titel van deze vacature heb je gelezen dat wij onszelf niet heel serieus nemen, wel het werk dat wij doen’. Dit betekent dat wij heel kritisch zijn bij de selectie van potentiele kandidaten, ook waar het gaat om onze eigen onderneming. Heb je eenmaal ons hart veroverd, dan wacht je een bijzondere boeiende toekomst.

Stuur je cv met motivatie naar ons toe (info@schaekel.nl). Kijk op onze website voor meer informatie over onze manier van werken, de mensen die bij ons actief zijn en relevante nieuwsitems.

Over Schaekel & Partners

De beste mensen worden gevonden. Bedrijven en organisaties die de ambitie hebben de beste mensen aan te trekken, werken met Schaekel & Partners. In onze visie wordt de beste kandidaat voor een positie namelijk gevonden, deze meldt zich niet vanzelf. Schaekel & Partners kent hen of vindt hen. Wij bieden bedrijven een objectieve keuze van kandidaten. Dat is onze kracht. Wij richten ons op de zwaardere management- en directieposities met een focus op Operations & ICT.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-mail