Sator Autoriteit Financiële Markten | Opdrachtgevers | Interim Management & Search Management | Schaekel & Partners

Sator Holding

Positie: Head of Business Systems

Sator benaderde Schaekel & Partners voor de vaste invulling van de positie van Head of Business Systems.

Sator Holding is een samenvoeging van een groot aantal automaterialen-grossiers en distributiebedrijven in de Benelux en Frankrijk met als bekendste namen Fource Automotive Source in Nederland en Van Heck Interpieces in België en Frankrijk. Sator Holding heeft 10 magazijnen en 85 grossiers-vestigingen in de Benelux en Frankrijk.

De wervingsstrategie

Sator kenmerkt zich door een grote dynamiek, mede door de vele bedrijfsovernames in de afgelopen jaren. Op ICT-gebied zorgt dit voor zeer veel uitdagingen tegelijk. Ook stond het bedrijf voor een aantal cruciale ICT-beslissingen, zoals de keuze voor een nieuw ERP-systeem. In dit hele proces is de rol van Head of Business Systems cruciaal. Voor deze uitdagende en complexe rol was het nodig om alle middelen die wij als Schaekel & Partners hebben om de juiste kandidaten voor deze rol te interesseren, vol in te zetten. Dit waren onder meer:

  • Search in het eigen, voor deze positie relevante, warme netwerk
  • Search in het indirecte netwerk (via via)
  • Search in onbekende netwerken (‘hunten’)

Het resultaat

In totaal hebben wij met 26 kandidaten geschakeld. Met 12 ervan hebben wij intensief contact gehad. Binnen een tijdsbestek van 8 weken zijn 6 kandidaten voorgesteld. De kandidaat die is aangesteld, Martijn Uijldert, bevond zich tussen deze kandidaten.

Het complete functieprofiel van het Head of Business Systems vindt u hier.

Hans Buijze was de betrokken partner bij deze search.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.