Graydon

Graydon

Positie: COO / Business Innovator

Voor Graydon heeft Schaekel & Partners een aantal directieposities ingevuld. Zo ook de vaste invulling van de positie van COO / Business Innovator.

Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Zij speelt in op de digitale revolutie van big data en business intelligence.

De wervingsstrategie

Mensen met dit type profiel zijn schaars. De organisatie daarentegen aantrekkelijk om in te werken en de ontwikkelingen in de sector zo mogelijk nog attractiever. Posities als deze kennen een sterk inhoudelijke kant, maar het persoonlijke element is doorslaggevend: visie, wijsheid, en daarnaast innovatie en vernieuwing. Wij hebben onze 4-stappen-strategie niet volledigheid toegepast.
De laatste stap (offline en online adverteren) hebben wij bewust achterwege gelaten.

Het resultaat

Wij hebben voor deze positie een beperkt aantal ‘zware’ kandidaten voorgesteld. Gesprekken met hen leiden vaak ook weer tot nieuwe inzichten bij opdrachtgever. Hoewel dit in een wervingsstrategie mutaties kan genereren, hebben wij uiteindelijk de juiste kandidaat gevonden in de persoon van Rob Veneboer.

Het complete functieprofiel van de COO / Business Innovator vindt u hier.

Piet Hein de Sonnaville was de betrokken partner bij deze search.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.