Op zoek naar kandidaten voor medior posities in ICT & Operations?

label Jong management | Medior posities in ICT & Operations| Schaekel & Partners

Wat is het, Jong Management van Schaekel & Partners?

Schaekel & Partners Jong Management richt zich op het invullen van ICT & Operations vacatures in het middensegment. Wij combineren hierbij het bestaande met het nieuwe. In meerdere opzichten.

Enerzijds voor wat betreft de kandidaten: professionals die de potentie hebben om binnen een aantal jaar door te stromen naar een managementpositie. Anderzijds voor wat betreft de zoekmethode: high tech, data driven search. Wij werken hierbij met hoog opgeleide analisten, searchers en IT-bekwame professionals die per functie specifieke zoekalgoritmen ontwikkelen. Hiermee vinden wij kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe functie, maar zich wel al oriënteren. Zij zijn vaak niet in reguliere databases te vinden: meer dan 75% van de professionals zijn passieve kandidaten. Juist deze categorie is relevant. Wij traceren hen, via hun digitale footprint. Of zij zich daadwerkelijk kwalificeren, stellen wij vervolgens vast aan de hand van onze gebruikelijke, persoonlijke gespreksmethoden en technieken.

Uiteraard zoeken wij ook via ons eigen netwerk. Deze unieke combinatie maakt dat wij ook in dit schaarse segment succesvol zijn.

Voor welke functies?

Medior posities in ICT & Operations, de professionals. Jaarsalaris rond € 65 – 85K. Denk aan rollen als informatie-architect, data analist, solution-architect, data scientist, agile consultant et cetera.

Voor wie relevant?

Bijvoorbeeld: voor organisaties die willen investeren in talent, of in situaties waar een search nog niet tot de juiste kandidaten heeft geleid of waarbij u niet overtuigd bent echt de beste kandidaten te hebben gesproken. Of bij het realiseren van de conversie van het aantal externen naar vaste medewerkers.

Wat is het aanbod voor de kandidaat?

Ontwikkel je verder in je vakgebied, investeer in een organisatie en doe managementervaring op. Juist deze drie-eenheid is interessant voor mensen die zich aan het oriënteren zijn op een volgende stap.

Wat moet uw organisatie te bieden hebben?

Vooral dit: binnen de ICT & Operations-kolom een sfeer en cultuur die op vooruitgang stoelt. Beter, slimmer, sneller, scherper. In zo’n cultuur is plaats voor mensen die willen groeien en managementvaardigheden willen opdoen om vervolgens binnen de organisatie een volgende stap te maken.

Wilt u meer weten over Schaekel & Partners Jong Management?

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.