Interim management.

De start van een nieuw, complex project of programma waarvoor specifieke kennis of management noodzakelijk is. Een management- of directiefunctie die om welke reden dan ook tijdelijk ingevuld moet worden. Een frisse blik -van buiten de sector- om nieuwe richtingen voor een organisatie zichtbaar te maken. In iedere situatie maken wij samen met u een grondige analyse om zo de best beschikbare capaciteit in de markt voor u te vinden.

Onze kracht?

Wij hebben oprechte aandacht voor mensen en de energie en drive om bedrijven en organisaties verder te helpen en te zorgen voor continuïteit. Wij gaan voor kwaliteit en inhoud met een no-nonsense aanpak. Ons netwerk van zelfstandig gevestigde interim managers en professionals, het Schaekel-netwerk, is daarbij onmisbaar. Wij zijn nauw bij hen betrokken en kennen hen persoonlijk. De typische interim manager uit het Schaekel-netwerk is ervaren, fris van geest en dynamisch en wordt door ons gezien als daadwerkelijk onderscheidend in de markt. Hij of zij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied en branche. Bovendien bieden de interim managers uit ons netwerk een bijzonder effectieve combinatie van analytische vaardigheden en effectieve implementatiekracht.

De deskundigheid van Schaekel & Partners ligt in het efficiënt vinden van een perfect passende interim manager voor uw organisatie. Wij zijn zeer kieskeurig bij het selectieproces. Van de vele kandidaten die wij zien en spreken, is slechts een enkeling geschikt voor u. Dit is onze toegevoegde waarde. Het bespaart u tijd, kosten en energie.

Daarnaast nemen wij opdrachtverantwoordelijkheid en blijven wij intensief betrokken bij de uitvoering van de interim management opdracht.

In het kader van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties werken wij uitsluitend met zelfstandig gevestigde managers conform een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

Neem contact met ons op voor vragen. We helpen u graag verder.

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.