Executive search.

Naast interim management biedt Schaekel & Partners ook executive search: het vinden van de beste kandidaten voor een vaste invulling van managementposities in ICT & Operations. Het gaat om posities die ofwel een (project/programma) managementcomponent in zich hebben, ofwel een zware inhoudelijke kant. Deze markt kennen wij intensief, zowel aan de kant van de kandidaten, als aan de kant van de opdrachtgevers.

Bekijk hier ons overzicht met ingevulde posities.

Wat maakt onze aanpak anders?

Wij staan voor een sterk persoonlijke en inhoudelijke benadering. Onze ervaring is dat zowel opdrachtgevers als kandidaten dit vragen. Alleen wanneer sprake is van een zorgvuldig en gedegen proces, waarin vraag en aanbod elkaar vertrouwen en intensief samenwerken, is de slagingskans het grootst.

Voor urgente situaties waar op zeer korte termijn invulling van een positie gewenst is, hebben wij een speciale werkwijze. Ook dan kunnen wij u helpen de allerbeste kandidaat te vinden met daarbij de zekerheid dat een zorgvuldig selectieproces geborgd is.

Kennismaken?

Wij zijn benieuwd naar de arbeidsmarktuitdagingen waarmee u worstelt. Bel ons gerust om gewoon eens kennis te maken. Wij luisteren. En indien gewenst delen wij onze kennis over de huidige arbeidsmarkt, waarin kandidaten steeds meer verleid moeten worden om een overstap te maken.

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.