Business Partners.

Schaekel & Partners werkt samen met de volgende business partners.

LTP

Met LTP is een hechte samenwerking. Waar Schaekel & Partners succesvol is in het werven van kandidaten voor management- en directiefuncties, is LTP marktleider op het gebied van assessments, persoonlijke- en teamontwikkeling. LTP ontwikkelde het ‘Future Fit assessment’, een online assessment ter ondersteuning van het Future Fit Programma van Schaekel & Partners.

TNO

Prof.dr. Steven Dhondt en dr. Anneke Goudswaard
Steven Dhondt en Anneke Goudswaard zijn beiden senior research scientists bij TNO. Zij werken rond het onderwerp van flexibele en innovatieve organisatievormen. Steven Dhondt bekleedt tevens de leerstoel Sociale Innovatie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij zijn betrokken bij de Interim Index onderzoeken

Atos Consulting

Voor specialistische en de meer operationele ICT-posities werken wij nauw samen met Atos Consulting, onze voormalige moederorganisatie. Atos Consulting realiseert toekomstvaste efficiency, wendbaarheid en een betere topline. De sleutel tot succes is de koppeling van de juiste strategie, procesinrichting en innovatie met ICT.

Raad voor Interim Management

Schaekel & Partners is lid van de Raad voor Interim Management.

Nudge

Schaekel & Partners is Vriend van Nudge. Nudge werkt aan een meer duurzame samenleving. Dat doet zij van onderaf, door haar eigen consumentenplatform in te schakelen. Dat platform bestaat uit bijna 60.000 ‘Nudgers’. Veel mensen dus die duurzame ideeën aandragen, toetsen of zelf meehelpen er een succes van te maken. Een goed en slim initiatief vinden wij en dus steunen wij Nudge.

Consultancy.nl

Consultancy.nl presenteert dagelijks het laatste nieuws en trends in de adviesbranche. Het platform volgt de ontwikkelingen en publicaties van adviesbureaus over 60+ sectoren en vakgebieden en biedt een overzicht van carrièremogelijkheden voor (ervaren) professionals. Consultancy.nl is onderdeel van Consultancy.org.