Business Partners.

Schaekel & Partners werkt samen met de volgende business partners.

LTP

Met LTP is een hechte samenwerking. Waar Schaekel & Partners succesvol is in het werven van kandidaten voor management- en directiefuncties, is LTP marktleider op het gebied van assessments, persoonlijke- en teamontwikkeling. LTP ontwikkelde het ‘Future Fit assessment’, een online assessment ter ondersteuning van het Future Fit Programma van Schaekel & Partners.

TNO

Prof.dr. Steven Dhondt en dr. Anneke Goudswaard
Steven Dhondt en Anneke Goudswaard zijn beiden senior research scientists bij TNO. Zij werken rond het onderwerp van flexibele en innovatieve organisatievormen. Steven Dhondt bekleedt tevens de leerstoel Sociale Innovatie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij zijn betrokken bij de Interim Index onderzoeken

Atos Consulting

Voor specialistische en de meer operationele ICT-posities werken wij nauw samen met Atos Consulting, onze voormalige moederorganisatie. Atos Consulting realiseert toekomstvaste efficiency, wendbaarheid en een betere topline. De sleutel tot succes is de koppeling van de juiste strategie, procesinrichting en innovatie met ICT.

Consultancy.nl

Consultancy.nl presenteert dagelijks het laatste nieuws en trends in de adviesbranche. Het platform volgt de ontwikkelingen en publicaties van adviesbureaus over 60+ sectoren en vakgebieden en biedt een overzicht van carrièremogelijkheden voor (ervaren) professionals. Consultancy.nl is onderdeel van Consultancy.org. 

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.