Stephanie Matse | Benoemingen | HSO | Schaekel & Partners

Managing (Business) Consultant bij HSO – Stephanie Matse

HSO benoemt Stephanie Matse tot Managing (Business) Consultant Customer Engagement.

Stephanie is op 12 september 2022 in haar nieuwe functie gestart. HSO is een snelgroeiende, internationale organisatie met haar roots in Nederland en met meerdere vestigingen in Europa, de VS en Azië. HSO is dé partner voor Business Transformatie voor grotere ondernemingen en maakt gebruik van de volle breedte en diepte van Microsoft Ecosysteem (Platforms, Data Analytics & Insights en Business applicaties). Customer Engagement (CRM) Solutions is de Business Unit (BU) die zich richt op het creëren van de best mogelijke klantbeleving en effectieve benadering op het terrein van (Digital) Marketing, Sales en Service.

In de functie van Managing (Business) Consultant is Stephanie verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van resultaten bij geselecteerde accounts. Zij leidt projecten en draagt zorg voor de klantrelatie, de executie en de winstgevendheid van de opdracht. Daarnaast geeft zij leiding aan en inspireert een sterk team van consultants.

Hiervoor was Stephanie bijna 10 jaar werkzaam bij Graydon. Recent als commercieel / sales directeur, daarvoor onder meer als marketing manager en teamlead Demand Generation. Eerder werkte zij als marketing adviseur bij PRO-AT.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.