Michel Hobrecker | Benoeming Lexence | Schaekel & Partners

Michel Hobrecker benoemd bij Pouw Vervoer

Pouw Vervoer benoemt Michel Hobrecker tot Directeur Operations.

Michel Hobrecker start op 1 mei 2022 bij Pouw Vervoer. Pouw Vervoer is een snelgroeiend bus- en touringcarbedrijf met diverse vestigingen in Nederland. Het familiebedrijf is opgericht in 1992, telt een wagenpark van 200 bussen en beschikt over zo’n 350 chauffeurs. De rol van Directeur Operations is nieuw binnen Pouw Vervoer. Michel zal zich in deze functie richten op de interne bedrijfsvoering. Hieronder vallen de afdelingen planning, sales, finance, IT en HR. Hij geeft daarbij leiding aan circa 30 fte. ‘De basis op orde’ vormt de kern van de werkzaamheden. In de praktijk betekent dit een continue professionaliseringsslag om de operationele processen te verbeteren en efficiënter te laten plaatsvinden.

Michel heeft in zijn loopbaan bij diverse familiebedrijven gewerkt in operationele en commerciële (directie)functies, onder meer bij Linnenverhuur G. van der Kleij, CleanLease, RRS en HRT Amsterdam, Tandarts Jordaan en Amsterdam Farma.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Interim Index 2022 is gestart!

Het onderzoek van 2022 is gestart. Bent u actief als zelfstandig interim manager, dan kunt u meedoen. Deelname is anoniem.