Irene Tiepel | Benoeming Hogeschool Windesheim | Schaekel & Partners

Manager Informatievoorziening & Technologie bij Hogeschool Windesheim – Irene Tiepel

Hogeschool Windesheim benoemt Irene Tiepel tot Manager Informatievoorziening & Technologie (IVT).

Irene start op 1 juli 2022 bij Hogeschool Windesheim. Hogeschool Windesheim maakt werk van uitdagend en innovatief onderwijs voor haar studenten. Zij ziet het als maatschappelijke opdracht om iedereen die het talent daarvoor heeft de mogelijkheid te bieden hoger onderwijs te volgen. Met ruim 27.000 studenten, 100 verschillende opleidingen en zes kenniscentra met lectoraten is Hogeschool Windesheim een van de grotere hogescholen in Nederland. Windesheim heeft vestigingen in Zwolle en Almere; er werken ruim 2.300 medewerkers.

In deze functie is Irene, samen met haar team (130 fte), verantwoordelijk voor alle IVT-diensten die geleverd worden aan studenten en medewerkers van de hogeschool. Deze dienstverlening omvat onder meer het beheer van de IT-infrastructuur en de IT-werkplekken, het gehele ecosysteem aan applicaties voor de digitale leeromgeving en de bedrijfsvoeringsapplicaties. De ambitie van Windesheim om elke student een eigen leerroute te laten volgen, maakt dat Windesheim een diepgaande transformatie van de onderwijsondersteunende logistieke processen meemaakt en een grootschalige vernieuwing van het IT-landschap. IVT zorgt voor de realisatie van deze nieuwe digitale voorzieningen.

Irene werkte hiervoor als Hoofd Informatie Management bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en was geruime tijd Adjunct-Directeur bij IVO Rechtspraak (v/h Spir-it, het ICT bedrijf van de Rechtspraak). Ook vervulde zij IT managementposities bij Delta Lloyd Verzekeringen en was zij werkzaam bij Ormit/Ordina.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.