Danny van Daal | Benoeming RGF Staffing | Schaekel & Partners

CIO/CTO bij RGF Staffing – Danny van Daal

RGF Staffing the Netherlands benoemt Danny van Daal tot CIO/CTO.

Danny start op 1 juni 2022 in zijn nieuwe functie. RGF Staffing is één van ‘s werelds grootste HR-dienstverleners die actief is in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika. RGF staat voor Recruit Global Family, ofwel een netwerk van lokale merken die met elkaar een wereldwijde familie vormen. RGF Staffing the Netherlands, onderdeel van RGF Staffing, voert gerenommeerde merken als Start People, Unique, USG Finance, USG Legal, USG Engineering, Secretary Plus, ASA, Medi Interim en Technicum.

In de functie van CIO/CTO gaat Danny vorm en inhoud geven aan de digitale transformatie. Hij is eindverantwoordelijk voor de IT organisatie, verdere digitalisering en het transformatieproces dat, als gevolg van de digitalisering, in de organisatie zal plaatsvinden.

Tot voor kort was Danny CIO bij de Hema. Hij werkte daarvoor bij Philips Corporate IT onder meer als Vice President/Head of IT Functions & Digital Transformation. Zijn loopbaan startte hij bij Atos Origin als Consultant Management Information Systems.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.