Anneloes Degenaar | Benoemingen | Monuta | Schaekel & Partners

Senior Business Informatiemanager bij Monuta – Anneloes Degenaar

Monuta benoemt Anneloes Degenaar tot Senior Business Informatiemanager.

Anneloes start op 1 september 2022 bij Monuta. Monuta is een van de grotere spelers in de uitvaartverzekeringen en uitvaartzorg, opgericht in 1923 en gevestigd in Apeldoorn. Monuta bevindt zich in een uitdagende uitvaart- en verzekeringsmarkt waarin zij zich de komende jaren verder wil onderscheiden via innovatieve dienstverlening, slimme samenwerkingen en lokaal ondernemerschap.

In haar rol als Senior Business Informatiemanager versterkt Anneloes het team Product- en Informatiemanagement. Dit team is verantwoordelijk voor alle producten en vertaalt en begeleidt de wensen vanuit de business naar passende IT requirements. Anneloes is als Senior Business Informatiemanager verantwoordelijk voor het informatiemanagement en datamanagement.

Anneloes haar loopbaan kenmerkt zich door veelzijdigheid. Anneloes is oorspronkelijk afgestudeerd als jurist in 1987. Zij heeft zich in haar loopbaan in meerdere vakgebieden ontwikkeld. Anneloes heeft een brede interesse en heeft diverse functies vervuld zowel binnen de IT als HR. Zij heeft een stevige achtergrond in business informatiemanagement.

Anneloes werkte onder meer bij de Rijksuniversiteit Groningen, Van Dijk Educatie, Thieme Meulenhoff, Hogeschool Windesheim en recent als Informatiemanager bij Skal Biocontrole. Naast haar werk doet zij vrijwilligerswerk als contactclown voor dementerenden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.