Aanmelden.

Wij willen ons Schaekel-netwerk continu versterken met dynamische managers en professionals. Zowel voor tijdelijke als vaste posities. Energieke mensen met inhoud en gedrevenheid, die positief verrassen en die net als wij bedrijven en organisaties verder willen helpen.

Kenmerken van mensen uit ons netwerk

  • Minimaal vijf jaar ervaring in management- en directierollen.
  • Actief in de vakgebieden ICT & Operations (denk aan posities als CIO, COO, zwaardere IT project-/programmamanagement rollen).
  • Of: young professionals met de ambitie door te groeien naar bovengenoemde posities.
  • Afgeronde studie op HBO- of WO-niveau.

Wanneer u zich herkent in deze profielen, dan komen wij graag met u in contact. U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.

Na beoordeling van uw gegevens en CV informeren wij u over opname in ons Schaekel-netwerk en de eventuele vervolgstappen.

Kennen wij elkaar al en wilt u uw gegevens actualiseren? Vul ook dan het inschrijfformulier in en stuur uw CV mee (bij voorkeur Nederlandstalig met foto).

In geval van een tijdelijke inzet werken wij uitsluitend met zelfstandig gevestigde interim managers conform een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst (wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties).

Interim Index 2023

De onderzoeksresultaten van het onderzoek van 2023 zijn beschikbaar.