MEDIA

MET

redelijke en eerlijke condities

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Bekende namen weer in top 10 van beste interim management bureaus

Zoals ieder jaar heeft het blad Management Team een top 10 samengesteld van beste Interim Management bureaus. Als onderdeel van het jaarlijks lezersonderzoek naar de beste dienstverleners en consultants. Het onderzoek rangschikt de bureaus op basis van een aanbevelingsscore. In totaal deden 747 mensen mee aan het onderzoek. Lees hier meer over hoe het onderzoek tot stand is gekomen.

Schaekel & Partners kent sinds 2009 een top-10 notering. Wij zijn daar bijzonder trots op. Uiteraard bereiken we deze positie niet alleen, maar samen met onze opdrachtgevers en (interim) managers. 

Een terugblik 
Sinds 3 jaar is Schaekel & Partners zelfstandig actief in de Nederlandse markt. Natuurlijk, de banden met onze voormalige moeder Atos zijn nog volop aanwezig, maar als bureau acteren wij autonoom. Wij zagen gedurende deze 3 jaar een economie die zich herstelt, een steeds professioneler wordende arbeidsmarkt en een samenleving die -soms noodgedwongen- steeds meer ingespeeld is op tijdelijke werkrelaties.

Voor ons bureau is het zaak voortdurend alert te zijn op de vraag: Wie zijn wij en welke waarde voegen wij voor wie toe? Dagelijks ervaren wij wat onze toegevoegde waarde voor de opdrachtgever is: de beste kandidaten vinden, deze melden zich niet vanzelf. Dit proces beheersen wij tot in de finesses. Waar bevinden zij zich, wat onderscheidt hen en wat is een passende tarifering? Onze jarenlange onderzoeken in en naar de arbeidsmarkt (de Interim Index publicaties) helpen antwoorden te vinden op dit type vragen.

Ook komend jaar zullen wij de trends en feiten weer op een rij zetten. Hiervoor is uw bijdrage weer van groot belang. Maar terug naar het begin: de 3 jaar zijn zeer snel voorbijgegaan en hebben ons veel gebracht. Kennis, ervaring en veel plezier. Wij hopen dat wij ook in 2016 deze elementen met u mogen delen.

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M