MEDIA

MET

redelijke en eerlijke condities

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Workshop Personal Value Proposition

Afgelopen maand is de eerste workshop Personal Value Proposition van start gegaan. De doelstelling was om in een klein, vertrouwd gezelschap vast te stellen wat je voor anderen kunt betekenen (de waarde propositie) en hoe je die waarde kunt verbinden aan de kennis en ervaring, die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd.

Om het leven voor iedereen gemakkelijk te maken, was de workshop zo gepland om de spits te vermijden. Startend om 17.00 uur en eindigend om 20.00 uur. Handiger dan in de auto 3x hetzelfde nieuws te horen!

Al snel werd het de deelnemers duidelijk dat het nog niet zo eenvoudig is om een PVP voor jezelf te maken. Sterker, juist de ander bleek vaak beter in staat de kern te raken, terwijl de persoon zelf vast bleef in te vage (“ik breng mensen in beweging”) of niet-onderscheidende kenmerken (“daadkrachtig projectmanager”). Dat bleek de kracht van de workshop: dankzij een stevig fundament konden de deelnemers elkaars PVP helpen maken.

Dat dit proces gesmeerd werd door goed voor de interne mens te zorgen (broodmaaltijd), hielp ook.
De evaluatie was dermate enthousiast dat een volgende workshop in de planning is. Er is nog een aantal plaatsen vrij, dus wanneer u uw persoonlijke waarde wilt verhogen door 3 uur te investeren, neem dan contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

schaekel&partners

Maliebaan 24-26
3581 CP Utrecht
tel: 030 - 8783640
info@schaekel.nl
KVK 56779399
IBAN NL63ABNA0623100266
BTW NL852298626B01

fotografie door Judith Cappon | webdesign door 11M